VIDEO | 7 pacienti din Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei confirmați pozitiv cu COVID-19. Bilanțul a ajuns la 20 de persoane

La Spitalul Municipal Sighetu Marmației, în urma testării pentru depistarea virusului SARS-COV19, sunt pozitivi șapte pacienți internați într-o secție a unității medicale. Cei șapte pacienți infectați cu noul Coronavirus au fost izolați și mutați în secția de boli infecțioase.

Direcția de Sănătate Publică Maramureș a procedat la recoltarea de probe în secție, la personalul medical și la ceilalți pacienți, iar rezultatele testelor sunt negative. S-a procedat la curățenia și dezinfecția secției unde au fost internați inițial cei șapte pacienți. Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică.

De asemenea, au fost luate măsurile necesare pentru protecția personalului și pacienților în scopul prevenirii și limitării răspândirii infecției cu noul Coronavirus.
Cei 7 pacienti infectati cu COVID-19 din Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei si confirmati dupa testare sunt asimptomatici.

Vă reamintim că până acum 13 cadre medicale de la Spitalul Municipal Sighetu Marmației și 7 pacienți sunt confirmați pozitiv cu noul coronavirus.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.