65 de autovehicule controlate, 32 de nereguli constatate pe raza oraşului Borşa

65 de autovehicule controlate, 32 de nereguli constatate pe raza oraşului Borşa

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Borşa, formaţiunile rutiere, au organizat ieri, 13 decembrie, o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere pe D.N. 18 – Borşa, la care au participat şi reprezentanţi ai R.A.R.
    În  total, au fost verificate 65 de autovehicule, iar cu această ocazie, au fost constatate 32 nereguli la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 3.700 lei. Poliţiştii au reţinut şi patru certificate de înmatriculare dar şi un permis de conducere auto. Pe lângă contravenţiile constatate, s-a înregistrat şi o infracţiune, faţă de un bărbat de 67 de ani, din Borşa, care conducea un autoturism deşi nu avea permis corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul.
          De altfel, la nivelul judeţului, s-au mai înregistrat două lucrări penale pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei, pe raza localităţilor Ardusat şi Baia Sprie. Ambele infracţiuni au fost constatate faţă de două persoane, pentru conducerea unui autovehicul cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.