4Tune Quartet vor concerta pentru prima dată în Sighet

4Tune Quartet vor concerta pentru prima dată în Sighet pe 23 noiembrie 2019, de la ora 20:00. Evenimentul va avea loc la un local de pe strada Iuliu Maniu, prețul unui bilet fiind de doar 25 de lei. Biletele pentru acest concert sunt disponibile la cafeneauade vizavi de primărie.

Din dragostea pentru rock a 4 prietene şi colege de Filarmonică din Braşov, a luat fiinṭă 4Tune Quartet, o trupă de coveruri rock mai neobişnuită, fiind un cvartet clasic, care prin sonoritatea instrumentelor clasice cu corzi, caută să păstreze din sonoritatea electrizantă, vibe-ul şi energia pieselor originale, dintr-un repertoriu ce acoperă 50 de ani de muzică şi mai multe genuri (pop-rock, rock alternative, rock progresiv, heavy metal). Concertul de debut a avut loc în 2014, iar de atunci fetele au susţinut o serie de concerte, iar din vara lui 2018 4Tune Quartet începe o frumoasă colaborare cu trupa Dirty Shirt, alături de care a susṭinut numeroase concerte, dintre care le amintim pe cele de pe scena importantelor festivaluri rock: Metalhead Meeting şi Rockstadt Extreme Fest.

4Tune Quartet are în componență pe Roxana Bârsan,vioara I, Corina Tofănel,vioara a II-a, Simona Gurău, violă și Alexandra Enache – violoncel.

Accesul în sala unde vor susține concertul în fața publicului sighetean se face până la ora 19:50.
Concertul Rock Meets Classic cu 4Tune Quartet va avea loc sâmbătă, 23 noiembrie 2019, la Friends Wine Bar Sighet, pe str. Iuliu Maniu nr. 20 (etaj).

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.