VIDEO | 32 de cazuri noi de COVID-19 în Maramureș

Autoritățile au anunțat astăzi 1393 infectări cu coronavirus în ultimele 24 de ore, 32 dintre cazurile noi fiind înregistrate în Maramureș. 42 de români au murit de ieri până astăzi. Situația rămâne în continuare critică la și la Terapie Intensivă, unde sunt internate 497 de persoane.

În ultimele 24 de ore au fost efectuate 25 363 de teste. Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au executat, în ultimele 24 de ore, în sistem integrat, 83 de misiuni de verificare în județul nostru. Cele 74 de efective angrenate au acționat pentru menținerea ordinii și siguranței publice, la verificarea respectării de către persoane a măsurii de carantinare la domiciliu sau în locația declarată, la verificarea respectării de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate a interdicțiilor impuse prin legislația în vigoare, respectarea normelor de igienă, de protecție individuală și distanța fizică de protecție sanitară.

La TELVERDE 0800 800 165 a fost primit un apel telefonic referitor la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care este în verificare de către instituțiile abilitate. S-a procedat la verificarea respectării legislației în perioada stării de alertă la peste 20 de agenți economici. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, să păstreze distanța fizică de protecție sanitară, măsurile de igienă și de conduită sanitară stabilite de către specialiști.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.