227 de joburi pentru maramureşeni

227 de joburi pentru maramureşeni

Reprezentanţii agenţiei judeţene de ocupare a forţei de muncă pun la dispoziţia maramureşenilor 227 de locuri de muncă, astfel încât cei care sunt în căutare unui job au de unde să aleagă. Din păcate la nivelul municipiului nostru oferta locurilor de muncă nu este spectaculoasă.

V-aţi obişnuit deja că noi să vă punem la curent cu lista locurilor de muncă disponibile din maramureş, iată că nici de acesta dată nu vă dezamăgim. Conform datelor furnizate de reprezentanţii agenţiei judeţene de ocuparea forţei de muncă mm în prezent în judeţul nostru sunt vacanţe 227 de joburi. Lista locurilor de muncă pusă la dispoziţia maramureşenilor este destul de variată astfel încât cei care sunt în căutarea unui loc de muncă vor avea de unde alege. În această lună sunt vacanţe locuri de muncă pentru lucrători pentru salubrizare, zidari şi muncitori în mine şi cariere la faianţari, desenatori tehnici, directori, medici specialist sau stomatologi şi ingineri dar se caută şi lucrători necalificaţi.

La Sighet lista locurilor de muncă este foarte restrânsă, pentru sigheteni fiind disponibile doar locuri pentru confecţioner, inginer de cercetare, subinginer mecanic şi muncitor necalificat.

Majoritatea locurilor de muncă disponibile sunt în Baia Mare, sighetenii neavând la dispoziţie foarte multe alternative. Cei care vor mai multe amănunte despre joburile disponibile pot să se adreseze reprezentanţilor AJOFM filiala Sighet la adresa de pe strada Str. Alexandru Ivasiuc Nr. 17, din Sighetu Marmaţiei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.