La mulţi ani Poliţia Română!

La mulţi ani Poliţia Română!

 

Maşini de poliţie, pistoale şi prelevare de amprente sunt doar câteva dintre momentele cu care s-au delectat copiii şi adulţii prezenţi astăzi pe platoul din scuarul Ioan Mihaly de Apsa. Cu ocazia Zilei Poliţiei oamenii legii au expus şi prezentat curioşilor mijloacele tehnice din dotarea Biroului Rutier şi Biroului Criminalistic. Momentul a fost continuat la sediul Poliţiei unde o clasă primară a Liceului Regele Ferdinand a avut ocazia să descopere aspecte din viaţa profesională a oamenilor legii.

Astăzi de Ziua Poliţiei începând cu ora 11 pe platoul din scuarul Ioan Mihaly de Apşa la dispoziţia publicului au fost prezenţi reprezentanţi ai Serviciului Rutier, cu un radar şi aparatură specifică. De asemenea poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic au prezentat laboratorul mobil şi au dezvăluit tehnici de amprentare. Cel mai frumos moment pregătit de oamenii legii a fost exerciţiul făcut cu unul dintre câinii de poliţie, pregătit pentru urmărire.

Începând cu ora 13:00 poliţiştii s-au bucurat de vizita unei grupe de elevi de clasa a II-a aparţinând Liceului Regele Ferdinand. Copiii au fost nerăbdători să descopere şi puţin din misterele muncii de poliţist. Cei care i-au vizitat pe poliţiştii maramureşeni au putut să descopere aspecte din viaţa profesională a oamenilor legii. Manifestarea de astăzi face parte din cadrul festivităţilor dedicate Zilei Poliţiei Romane sărbătorita la nivel naţional, în data de 25 martie.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.