Video|21 de infracțiuni și 65 de contravenții în medie pe zi

Polițiștii maramureşeni au acționat de Crăciun și în zilele premergătoare Sărbătorii Nașterii Domnului pentru siguranța comunității. În cinci zile au fost constatate peste 100 de infracțiuni, au fost aplicate mai bine de 300 de sancţiuni contravenţionale, iar 21 de șoferi au rămas temporar fără permis de conducere.

În perioada 22 – 26 decembrie poliţiştii au intervenit la 287 de evenimente la care au fost solicitaţi sau pentru a menţine ordinea publică. În urma activităților desfăşurate au fost constatate 105 infracţiuni, cele mai multe contra patrimoniului. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 326 de sancţiuni contravenţionale. 227 de amenzi au fost date pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea amenzilor aplicate a depăşit 110.000 de lei.

21 de conducători auto care au pus în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic s-au ales cu permisele de conducere reținute, iar în patru cazuri s-a dispus reţinerea certificatelor de înmatriculare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.