Politic

SPECIAL: Baia Mare, popas al Unirii simbolice

vineri , 9 noi 2018, ora 15:18       de Oana Dulf       Politic

 Maramureșul a fost joi popas al unirii simbolice a regiunilor istorice românești. Printr-o acțiune desfășurată la nivel național, care își propune să marcheze 100 de ani de la Marea Unire, TNL Maramureș a desfășurat un tricolor de dimensiuni mari în Municipiul Baia Mare. 


Alături de tinerii liberali, la acțiune s-au alăturat și reprezentanți ai Biroului Politic Local, consilierii locali Ioana Marincaș, Cristian Niculescu Țâgârlaș, Simion Bizău, reprezentanți ai PNL Maramureș Alexandru Oros, vicepreședinte regional PNL, consilierii județeni Rudolf Stauder și Marinel Kovacs, Viorica Cherecheș deputat PNL Maramureș, alături de reprezentantele OFL, președintele OPV3 Baia Mare Gheorghe Bărbuș și seniorii liberali dar și alți cetățeni. Participanții au marcat acest moment prin intonarea Imnului Național. Mai mulți tineri liberali au îmbrăcat costume populare, dovedind dragostea pentru portul maramureșean.

"Maramureșenii au întâmpinat cu emoție și bucurie "Caravana Tricolorului", o inițiativă a Tineretului Național Liberal prin care sărbătorim 100 de ani de Românie unită și puternică, o Românie pentru care au luptat și au murit înaintașii liberali", a declarat presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM