Ziua poliţiei sărbătorită la Sighet

Ziua poliţiei sărbătorită la Sighet

Astăzi începând cu ora 11.00  în cadrul manifestărilor dedicate zilei poliţiei române, la Palatul Cultural din Sighetu Marmaţiei a fost organizată o întâlnire peste generaţii intre poliţiştii pensionari şi cei activi. La eveniment au participat alături de poliţiştii sigheteni şi parteneri ai instituţiilor partenere.

În cadrul manifestărilor dedicate zilei poliţiei române, a fost organizată o întâlnire peste generaţii, cu rol de schimb de experienţă între poliţiştii pensionari şi cei activi. Evenimentul a avut loc la Palatul Cultural Sighetu Marmaţiei, începând cu ora 11.00, fiind invitaţi şi reprezentanţi ai instituţiilor partenere. Alături de nominalizarea cadrelor care au fost înaintate în grad, s-a acordat şi o diplomă de onoare celui mai longeviv poliţist, un fost sectorist pensionat în anul 1977 dar şi celui mai tânăr poliţist, adjunctul postului de poliţie din comună Budeşti în vârstă de 21 de ani. De asemenea au fost acordate distincţii celor mai buni poliţişti identificaţi la nivelul compartimentelor operative de la Poliţia Municipiului Sighetu Marmaţiei.

La eveniment a participat şi viceprimarul municipiului Sighet, Ovidiu Nemeş care a ţinut să felicite activitatea poliţiştilor sigheteni şi a înmânat diplome din partea primăriei mai multor personalităţi din cadrul poliţienesc.

În încheierea festivităţii, cei prezenţi au avut parte de un spectacol susţinut de grupul vocal al şcolii Gheorghe Chivu, ansamblul Mugurelul şi trupă de dans Mini-Maxi Dance Club.

Tot în cadrul manifestărilor dedicate zilei poliţiei române, mâine între orele 10.00 – 14.00, pe platoul Mihaly de Apşa din municipiul Sighet vor fi expuse şi prezentate mijloacele tehnice din dotarea Biroului Rutier şi Biroului Criminalistic pentru cetăţenii municipiului, acţiune la care vor participa lucrători din cadrul Biroului Rutier şi Biroului Criminalistic.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.