ZILE DE PRIMĂVARĂ: Sfârșitul de săptămâna a venit cu vreme bună și asta s-a văzut pe străzile din municipiu și în parcuri

ZILE DE PRIMĂVARĂ: Sfârșitul de săptămâna a venit cu vreme bună și asta s-a văzut pe străzile din municipiu și în parcuri

 Gradele cu plus i-au scos astăzi pe sighetenii de toate vârstele din casă, dar și din amorțeală. Aceștia și-au lăsat acasă hainele groase, au făcut o plimbare în parc și s-au jucat cu cei mici,  la fel de bucuroși şi ei de vremea caldă. La orele amiezii în municipiu s-au înregistrat până la 18 de grade Celsius.

Sfârșitul de săptămâna a venit cu vreme bună și asta s-a văzut pe străzile din municipiu și în parcuri. La fel de aglomerate au fost astăzi și locurile de joacă din oraș, unde zeci de prichindei s-au bucurat de spațiile amenajate pentru ei.
Am ieșit un pic la aer și la căldură, este foarte cald. Este prima dată primăvara asta când ies, astăzi este o zi superbă de primăvară”, a spus o femeie.
„Am profitat că este frumos, fiind pensionari am venit în parc. Este pentru prima dată când ieșim anul ăsta și am mai ieșit la Grădina Morii pentru că și acolo este foarte frumos”, a arătat un sighetean.
De când este timp frumos profit și ies, că nu avem ce să facem că suntem în pensie și dacă este timp frumos ieșim”, a adăugat un sighetean.
Potrivit meteorologilor vremea va rămâne în continuare la fel de caldă și în zilele următoare.  De luni însă se reîntorc ploile și temperaturile vor scădea treptat.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.