ZILE CU FOC: Ce intervenții au avut pompierii maramureșeni în ultima perioadă

ZILE CU FOC: Ce intervenții au avut pompierii maramureșeni în ultima perioadă

 La opt situații de urgență au avut de intervenit pompierii maramureșeni de joi până astăzi. Au fost incendii în camerele unor locuințe, în poduri ori la coșuri de fum.

Joi, militarii sigheteni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei case. În urma incendiului a ars funinginea din coșul de evacuare al fumului. Pompierii borșeni au stins un incendiu în urma căruia au ars circa 300 kg de deșeuri menajere și un alt incendiu pornit de la un coș de fum în urma căruia a ars doar funinginea din coș.  Detașamentul de Pompieri Baia Mare a lichidat un incendiu izbucnit la o casă din Cavnic. Focul a distrus circa 180 de metri pătrați din acoperișul de lemn, obiecte de mobilier, electrocasnice și aproximativ 30 de metri pătrați de izolație din polistiren. Tot pompierii băimăreni au intervenit în Ocoliș, unde un incendiu a izbucnit în camera de zi a unei locuințe. Au ars circa 12 metri pătrați din acoperișul de lemn al casei. 
Detașamentul de pompieri Sighetu Marmației a stins sâmbătă un incendiu izbucnit la podul unei case în localitatea Bocicoiu Mare. Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș a intervenit în Suciu de Sus împreună cu serviciul voluntar pentru situații de urgență. Podul unei locuințe a fost cuprins de flăcări. 
Luni, pompierii sigheteni au intervenit la Rona de Jos. Acoperișul unei case a luat foc, iar flăcările au distrus circa 5 metri pătrați de acoperiș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.