Zi de sarbatoare astazi la Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures

Zi de sarbatoare astazi la Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures

  Zi de sarbatoare astazi la Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures. Mai multe cadre militare au fost avansate in grad, iar sportivii inspectoratului, cei care si-au demonstrat abilitatile de-a lungul carierei au fost felicitati, iar unii recompensati cu diplome si cupe.

La sediul inspectoratului s-au desfăşurat astăzi o serie de activităţi dedicate Zilei de 1 Decembrie- Ziua Naţională a României. La manifestări au participat veterani de război, cadre militare în rezervă şi retragere şi membri ai Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.
  Festivităţile au început cu simpozionul intitulat “93 de ani de la Marea Adunare Naţională de la Alba Iulia – 1 Decembrie 1918”.  A urmat apoi acordarea de însemne onorifice cadrelor I.S.U. Maramureş care au împlinit 25, 20 şi respectiv 15 ani de activitate.
Cu aceeaşi ocazie, au fost înaintaţi în gradul următor, înainte de expirarea stagiului minim în grad,  1 ofiţer şi 8 subofiţeri ai inspectoratului printre care sigheteni Lt. Marina Fit Traian Dacian – locţiitor al comandantului Detaşamentului Sighetu Marmaţiei care a fost avansat la gradul de capitan . Plt. adj. PASERE Ion IOAN – la gradul de plt. adjutant şef si Plt. maj. ARDELEAN Ioan Marius Cristian-  La gradul de plt. Adjutant.  
Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu şi conduită exemplară, au mai fost acordate 160 recompense din care 92 mulţumiri, 49 diplome de merit şi 10 citări pe ordinul de zi al unităţii.
Pe langa avansarile in grad, azi in cadrul festivitatilor au fost premiati si sportivii inspectoratului, cei care sunt mereu angrenati in activitatile sportive pe care ISU Maramures le organizeaza. Au fost premiati cei care au luat parte saptamana trecuta la un campionat de fotbal, desfasurat in Targu Lapus, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Detasamentul de Pompieri din Sighetu Marmatiei s-a clasat pe locul al II lea la acest turneu, dupa ce a pierdut finala jucata cu o echipa a ISU Maramures.Plutonierul Alin Popovici din cadrul Detasamentului de Pompieri din Sighetu Marmatiei a primit cupa pentru cel mai bun jucator al turneului de Minifotbal Gheorghe Pop de Basesti.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.