Zi cu două accidente

Polițiștii din Vișeu de Sus au intervenit în 29 iunie la un accident rutier produs pe DN 18, în localitatea Moisei. Un autoturism condus de către un bărbat de 37 de ani, din Vișeu de Sus, a intrat în coliziune cu un moped care era condus în fața sa de către un bărbat de 55 de ani din Buzău. Conducătorul mopedului a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero. În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat faptul că bărbatul de 55 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot în 29 iunie, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada 8 Martie din municipiu. La fața locului, polițiștii au stabilit că un autoturism condus de către un bărbat de 28 de ani din Baia Mare a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în parapetul de protecție al trotuarului, pe care l-a dislocat pe o porțiune de aproximativ 10 metri. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, polițiștii au întocmit acte de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.