S-a dat startul campaniei ,,Vacanță în siguranță”

Pentru că este vară și a venit mult așteptata vacanță, Jandarmeria Maramureș a dat startul tradiționalei campanii ,,Vacanță în siguranță”.

În cadrul acesteia, prin acțiunile derulate, jandarmii mramureșeni își propun să transmită un set de mesaje înspre elevii și tinerii aflați în taberele școlare. Scopul jandarmilor este de a desfășura activități menite să-i determine pe tineri să conștientizeze riscurile, vulnerabilitățile dar și repercursiunile la care se expun dacă manifestă un comportament neadecvat.

În colaborare cu specialiști ai Biroului de Siguranță Școlară, cu Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș și cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Maramureș, jandarmii maramureșeni s-au bucurat de compania elevilor Liceului Internațional Baia Mare. Cei mici au fost foarte interesați de activitatea jandarmilor, a polițiștilor și a colegilor de la Centrul Antidrog, iar jandarmii au fost încântați să răspundă întrebărilor, pe câte multe, pe atât de simpatice.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.