WEEKEND CU FLĂCĂRI: 11 situații de urgență pentru pompieri, de la incendii de vegetație până la mașini care au luat foc

WEEKEND CU FLĂCĂRI: 11 situații de urgență pentru pompieri, de la incendii de vegetație până la mașini care au luat foc

 În 11 situații de urgență au intervenit pompierii maramureșeni în weekend. La incendii de vegetație uscată, la șoproane cuprinse de flăcări, ba chiar și la două mașini care au luat foc.

Vineri, pompierii băimăreni au lichidat un incendiu izbucnit la un autoturism de pe strada Vasile Lucaciu. Flăcările au distrus elementele combustibile din compartimentul motor al autovehiculului. Pompierii sigheteni au stins un incendiu izbucnit la un șopron de fân din localitatea Vadu Izei. În urma incendiului au ars circa 1,5 tone de fân. Detașamentul de Pompieri Baia Mare a fost solicitat să lichideze un incendiu în urma căruia au ars circa 200 kg de deșeuri menajere. Tot Detașamentul de Pompieri Baia Mare a intervenit alături de SVSU Săcălășeni în localitatea Coruia, unde un  depozit de furaje a fost cuprins de flăcări. Au ars circa 5 tone de fân, 10 metri cubi de lemn de foc și 80 de metri pătrați din acoperișul de lemn al depozitului. Militarii băimăreni au mai lichidat vineri un incendiu de vegetație uscată, în Tăuții de Sus. 
Sâmbătă, pompierii băimăreni au stins un incendiu izbucnit pe Aleea Jupiter, între blocuri. Au ars circa 250 kg de deșeuri menajere. Garda de Intervenție Fărcașa a fost solicitată să intervină în Tămaia pentru a lichida un incendiu de vegetație uscată. Pompierii băimăreni au stins un alt incendiu de vegetație, pe strada Păltinișului. Detașamentul de Pompieri Sighetu Marmației, alături de pompierii voluntari, a intervenit în Coștui pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism. Focul a distrus elementele combustibile din compartimentul motor. 
Duminică, pompierii militari sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit pe Vârful Țiganu. Au ars circa 80 de hectare de vegetație uscată, alpină. Tot pompierii sigheteni au intervenit în Rona de Sus, unde un șopron a luat foc. Flăcările au distrus circa 10 tone de fân și șopronul din lemn. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.