VIDEO | Vrei să devii ofițer al Jandarmeriei Române?

Vrei să devii ofițer al Jandarmeriei Române? Dacă îndeplinești condițiile de recrutare, poți depune o cerere de înscriere pentru concursul de admitere la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean, Maramureș.

Până la data de 27 iulie, cei interesați de o carieră în jandarmerie, care îndeplinesc condițiile de recrutare, se pot înscrie pentru participarea la concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”. Cererile de înscriere pentru concursul de admitere se depun la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureș, cu sediul în municipiul Baia Mare, bulevardul Unirii nr. 34. Informaţii suplimentare se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane, tel. 0262/277779, interior 24557 sau 24535”

Toate detaliile despre procedura de admitere, numărul de locuri aprobate pe facultăți, formularele și documentele necesare completării dosarului de recrutare și alte date de interes sunt postate pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne https://www.mai.gov.ro/ca…/institutii-de-invatamant-formare- profesionala/

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.