VIDEO | În Maramureș, peste 800 de candidați și-au depus dosarele pentru examenul de titularizare

Peste 800 de candidați și-au depus dosarele pentru examenul de titularizare, la nivelul județului Maramureș. Aceștia concurează pentru cele 110 posturi titularizabile.

Până în data de 22 iulie, ora 15:00, va avea loc validarea dosarelor. La nivelul județului Maramureș, sunt 110 posturi titularizabile, cu o viabilitate de cel puțin patru ani.

Pentru examenul de titularizare s-au înscris 875 de candidați. Dosarele cu cei mai mulți candidați înscriși sunt la disciplinele: la matematică s-au înscris 50 de candiadați, la limba și literatura română s-au înscris 64 de candidați, iar la disciplina eudcați fizică și sport s-au depu 65 de dosare. De asemenea, pentru posturile titularizabile, de porfesor în învățământul preșcolar s-au depus 202 dosare, iar pentru posturile titularizabile de profesor în învățământul primar, s-au depus 133 de dosare”, precizează Antoaneta Bolchiș, purtător de cuvânt ISJ Maramureș.

În contextul actualei situații epidemiologice, repartizarea în săli se va face cu respectarea măsurilor de distanțare fizică. Astfel, într-o sală de examen, vor putea susține proba scrisă maximum 10 candidați

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.