Vrei să deţii acţiuni la Facebook? Cât ar putea costa pachetul minim la Bursa de Valori Bucureşti

Vrei să deţii acţiuni la Facebook? Cât ar putea costa pachetul minim la Bursa de Valori Bucureşti
Preşedintele Bursei de Valori Bucureşti (BVB), Stere Farmache, a declarat, duminică, la emisiunea "După 20 de ani”, difuzată de Protv, că intenţionează să tranzacţioneze titlurile Facebook pe bursa de la Bucureşti, începând de la anul, după ce compania americană se va lista în America.
 

 

"Ne-am gândit că titlurile americane, aduse de pe alt continent, care traversează o altă fază a crizei sau care chiar au ieşit din criză, ar putea fi bine primite de investitori. Ne-am gândit la Facebook, care este o companie cu mulţi clienţi şi mulţi fani în România şi care ar putea să devină şi investitori la această companie", a spus preşedintele BVB la emisiunea de la Pro TV.
"Cei care vor vrea să cumpere titluri la Facebook nu ar trebui să facă nimic deosebit de investiţia pe bursă pentru oricare dintre acţiuni. Trebuie, simplu, să meargă la una dintre societăţile de investiţii financiare care sunt membre ale BVB, la brockeri. N-aş putea să spun suma minimă, pentru că depinde de blocul minim de tranzacţionare care va fi, dar după ştiinţa mea titlurile americane se tranzacţionează undeva între 50 şi 100 de dolari, care mi se pare o sumă rezonabilă", a explicat Stere Farmache.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.