"Vreau să mă înscriu"…voluntar

"Vreau să mă înscriu"…voluntar

 Cunoscutul proiect  “Let’s do it, Romania” e gata pregatit sa-si primeasca voluntarii pentru cea de-a doua editie care va avea loc anul acesta pe data de 24 septembrie.  Incepand de ieri, 30 august, voluntarii care doresc sa ia parte la cel mai mare proiect de voluntariat din Romania au posibilitatea sa se inscrie pe site-ul  www.letsdoitromania.ro.
Cei care doresc sa participe la campania de curatenie nationala “Let’s do it, Romania” au posibilitatea sa se inregistreze la sectiunea “Vreau sa ma inscriu”. O data ce va logati si va creati un cont, veti avea posibilitatea sa va creati propria voastra echipa. Initiatorii echipelor vor fi desemnati lideri, urmand ca lor sa le fie furnizate toate detaliile legate de Ziua Curateniei Nationale. De asemnea informatii suplimentre despre proiectul si campania din 24 septembrie se pot obtine de la  call center-ul disponibil la numarul de telefon 0318 21 21 21 special creat de catre organizatorii “Let’s do it, Romania” pentru toti iubitorii de natura si frumos. 
Site-ul  pune la dispozitia maramuresenilor intersati de aceasta  campanie nationala si o Harta a Deseurilor, astfel incat voluntarii isi vor putea alege locul pe care doresc sa-l ecologizeze in data de 24 septembrie.
 Prima editie a campaniei de curatenie nationala a  inregistrat un succes nesperat. Doar din judetul Maramures au  participat in jur de 11.500 de voluntari. Anul acesta organizatorii   spera ca numarul celor implicati sa creasca considerabil.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.