VOLEI: Sighetencele au pierdut cu 0-3 împotriva echipei LPS Cluj

VOLEI: Sighetencele au pierdut cu 0-3 împotriva echipei LPS Cluj
Echipa de volei a Clubului Sportiv Școlar din Sighetu Marmației a disputat duminică un nou meci în cadrul campionatului național. Adversarele au fost de această dată sportivele de la LPS Cluj, care s-au impus pe terenul sighetencelor cu scorul de 3-0.
Meciul a avut loc în sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier. Partida nu a fost una deloc ușoară, iar jocul făcut de sighetence a fost unul bun, doar că tactica celor din cluj și diferența de vârstă și-a spus cuvântul.
“A fost foarte frumos meciul, cu tehnică bună, un meci care ne pare rău că s-a terminat. Am mai fi stat poate încă o zi să jucăm cu echipa Sighetului, deoarece fetele sunt bine pregătite din punct de vedere tehnic și tactic și admir întotdeauna fețele vesele ale acestor sportive pe care le știu de când erau la minivolei și de-abia aștept să le întâlnesc de fiecare dată”, a spus Honorina Borojni, antrenoare la LPS Cluj.
Au fost și seturi în care sportivele de la CSS Sighet  au condus pe tabela de marcaj, dar în cele din urmă au pierdut în fața adeversarelor.
A fost un meci cu cea mai bună echipă din serie, o echipă care era deja calificată în momentul în care a venit la noi. Au jucat foarte bine, au o echipă foarte bună, jocul per ansamblu, mai puțin setul 2, a fost bun, dar trebuie să recunoaștem valoarea adversarilor”, a precizat Atilla Zoltan, antrenor al CSS Sighet.
Atilla Zoltan a explicat că diferența dintre cele 2 echipe este în primul rând de talie, sighetencele fiind sub nivelul de 1,80 m.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.