VOLEI: O victorie în meciul de sâmbătă îi asigură Științei Explorări locul 3

VOLEI: O victorie în meciul de sâmbătă îi asigură Științei Explorări locul 3

 Sâmbătă este programată ultima etapă a sezonului regulat în divizia A1 de volei masculin. În cadrul acestei runde, Știința Explorări întâlnește în deplasare Banatul Caransebeș, în funcție de rezultatbăimărenii urmând să abordeze play-off-ul de pe locul 3 sau 4. 

Dacă echipele care vor evolua în play-off și play-out sunt stabilite deja, runda de mâine poate aduce câteva noutăți în ceea ce privește locurile de pe care vor porni unele formații în ultima parte a sezonului. Acesta este și cazul Științei Explorări, care întâlnește de la ora 18 în deplasare Banatul Caransebeș. O victorie, indiferent de scor, asigură băimărenilor locul 3 la finalul sezonului regulat și un duel în semifinale cu echipa de pe locul 2, care foarte probabil va fi CSVM Zalău. În caz contrar, Explorări va ocupa locul 4 și va juca în play-off, cu ocupanta primului loc, care e de așteptat să fie SCMU Craiova. 
„Ne bucurăm foarte mult că nu depindem de acest meci pentru a intra în play-off. Vom aborda această partidă la victorie, indiferent cine și ce calcule face. Rămânem oarecum cu regretul că am pierdut cu 3-2 ultimul meci acasă cu Craiova, pentru că altfel am fi fost invicibili pe teren propriu. Este foarte bine că ne-am îndeplinit deja un prim obiectiv, acela de a ne califica în semifinale. După aceea vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat antrenorul echipei Știința Explorări, Marius Botea.  
Știința Explorări va aborda și meciul de la Caransebeș fără căpitanul Florin Bălhăceanu, absent de pe teren în ultima perioadă din cauza unei contracture muscular suferite la gambă. 
„Bălhăceanu nu va juca în acest meci și sperăm pentru meciurile din play-off. Nici nu vrem să-l forțăm prea tare, pentru că obiectivul nostru este să urcăm cât mai sus în clasament. În rest toți jucătorii sunt valizi și apți de joc”, a adăugat Marius Botea.  
Partida Banatul Caransebeș – Știința Explorări va fi arbitrată de Paul Alexi-Szabo din Oradea și Tudor Pop din Cluj.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.