VOLEI: Meci greu pentru Explorări, cu liderul campionatului

VOLEI: Meci greu pentru Explorări, cu liderul campionatului

 Știința Explorări va întâlni în etapa a 21-a a campionatului diviziei A1 de volei masculin echipa de pe primul loc, SCMU Craiova. Partida se va disputa în sala polivalentă din Baia Mare, luni, de la ora 17. 

Aflați pe poziția a patra a clasamentului, băimărenii au de susținut un examen dificil în fața liderului. Ambele echipe și-au asigurat deja prezența în semifinalele campionatului, rezultatul partidei de luni putând să contribuie, eventual, doar la niște permutări între echipele de pe primele patru locuri, în funcție și de rezultatele pe care le vor înregistra CSVM Zalău și Arcada Galați în această etapă. Antrenorii băimăreni au avut în această săptămână două probleme mari de lor, brazilianul Alan Domingos fiind răcit, iar căpitanul Florin Bălhăceanu accidentat.
„Un meci important, pentru că noi dorim să câștigăm. Întâlnim echipa care a obținut cele mai multe victorii în acest campionat. Sperăm să fim în formulă completă la ora jocului sau măcar unul dintre cei doi voleibaliști care nu s-au antrenat în ultima vreme să poată juca. Va fi un meci greu, așa cum a fost și cel cu CSVM Zalău, pe care l-am jucat în urmă cu două etape”, a declarat antrenorul principal al echipei Știința Explorări, Marius Botea.  
„Un meci foarte interesant va fi. Se întâlnesc două echipe foarte bune, iar adversarii noștri sunt pe primul loc. Nu cred că există o echipă favorită în acest joc, dar sper ca noi să câștigăm și să facem un meci frumos”, a spus jucătorul echipei Știința ExplorăriGabriel Cherbeleață. 
Băimărenii spun că au trecut peste înfrângerea neașteptată cu 3-1 pe care au suferit-o miercuri, în jocul disputat în deplasare cu Tricolorul Ploiești, în cadrul etapei a 20-a.
„E greu când ai doi jucători titulari care lipsesc să-ți faci jocul obișnuit. Meciul de la Ploiești a trecut însă și acum ne gândim doar la ceea ce urmează”, a arătat antrenorul principal al echipei Știința Explorări, Marius Botea.  
„Se mai întâmplă, sunt zile și zile. Cu o etapă înainte toată echipa a jucat bine cu Zalăul, dar cu Ploieștiul nu ne-a ieșit nimic. Poate a fost și un pic de oboseală și din păcate am pierdut”, a explicat Gabriel Cherbeleață. 
Partida dintre Știința Explorări și SCMU Craiova va fi condusă de arbitrii internaționali Paul Alexi-Szabo din Oradea și Tudor Pop din Cluj. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.