ACȚIUNI GOSPODĂREȘTI: Se lucrează de zor la curățarea trotuarelor și a spațiilor verzi

ACȚIUNI GOSPODĂREȘTI: Se lucrează de zor la curățarea trotuarelor și a spațiilor verzi

 Societatea de salubrizare din Sighet și-a scos utilajele din garaj și a început curățenia de primăvară. Dacă săptămâna trecută lucrătorii firmei au intervenit pe strada Ștefan cel Mare, astăzi aceștia au curățat și celelate străzi din municipiu. Și angajații Serviciului Public de Gospodărire Urbana au ieșit în oraș pentru curățenia de primăvară.

O echipă de muncitori a curățat trotuarele de mizerii și spațiile verzi de vegetația uscată din cartierul Unirii și de pe străzile Popa Lupu, Tudor Vladimirescu și Alexandru Ivasiuc. Pe lângă lucrările făcute manual de către angajații societății,  aceștia au intervenit și cu stropitorul pentru a curăța trotuarele și bordurile. Deși curațenia în municipiu a început doar de câteva zile, sighetenii sunt mulțumiți de ceeea ce care rămâne în urma muncitorilor, însă cred că localnicii ar trebui să păstreze mai  mult timp curățenia.
„Este bună curățenia. Nu știu de ce se aruncă resturi și nu se respectă curățenia de către cetățeni”, a arătat o sigheteancă.
„Degeaba fac, pentru că mâine peste tot este iar mizerie.  Văd eu că acuma mătură acum aruncă iar oamenii. Nu vine altcineva să arunce, numai oamenii, dar au fost și localnici care au spus arunc jos că și așa vin și mătură. Mătură dimineața, apoi mai vine cineva și strânge, că altul a aruncat, nu avem ce să facem” , a mai spus o femeie.
„Vin muncitorii și curăță, aici nu știu, dar în partea în care stau eu fac curățenie”, a precizat o altă sigheteancă.
Deoarece străzile centrale au fost curățate zilele trecute de material antiderapant și de vegetaţie uscată, angajații Serviciului Public de Gospodărire Urbana au plantat și flori ornamentale în parcurile și rondourile din municipiu. În zilele următoare se vor curăța și celelalte străzi unde nu se poate interveni cu măturătorul și stropitorul.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.