VLAD DURUŞ, deputat USR | „Deviza PSD-ALDE-UDMR: Decât un corupt în închisoare, mai bine 10 ucigași în libertate”

Ca să-și poată scoate proprii corupți din închisori, PSD-ALDE și UDMR au eliberat 10.880 de deținuți în baza recursului compensatoriu al lui Tudorel Toader. Unii dintre ei au fost condamnați pentru violuri, omoruri sau tâlhării violente. Umblă moartea liberă pe străzi! Acum câteva zile, o crimă înfiorătoare a fost comisă de un „cadorisit” de-al guvernării: 11 lovituri de cuțit în plină stradă – artera femurală secționată, moarte în câteva minute. Ajunge!

„Legea recursului compensatoriu a trecut de Parlament cu voturile PSD, ALDE și UDMR. A ajuns țara noastră o peșteră de tâlhari. Cei care au dat drumul în libertate ucigașilor și violatorilor sunt responsabili. Această guvernare are o grijă endemică pentru cei certați cu legea. Nu are aceeași grijă, de exemplu, pentru bolnavii din spitale. În foarte multe unități spitalicești, bolnavii au condiții mai rele decât deținuții din pușcării. Pentru acești bolnavi, PSD-ALDE nu vine cu nici o recompensă! Elevii din multe localități rurale care, pe un ger de crapă pietrele, sunt obligați să folosească toaletele din spatele curții, primesc vreo compensație? De niciuna dintre aceste categorii, PSD-ALDE nu sunt interesați. Au doar grija infractorilor. De ce nu ies în mijlocul cetățenilor, să audă ce părere au aceștia despre recursul lor compensatoriu. Îndrăznesc?”, a reacționat deputatul USR Vlad Duruș, membru în comisia juridică, după valul de infracțiuni comise de cei eliberați în urma recursului compensatoriu.

USR va depune un proiect de lege de abrogare a legii privind recursul compensatoriu, pentru a bloca ieșirea din închisoare, înainte de termen, a criminalilor, violatorilor și tâlharilor.

Biroul comunicare,
Cabinet parlamentar deputat Vlad Emanuel Duruș

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.