VIDEO | Vizită de monitorizare la școlile din zona Vișeu de Sus

Inspectorul școlar general Anca Costin Hendea a efectuat o vizita de monitorizare la unitățile de învățământ din zona Vișeu de Sus. Inspectorul a dorit să cunoască problemele cu care se confruntă colectivele acestor școli.

Inspectorul școlar general,  Anca Minodora Costin Hendea, a vizitat unitățile de învățământ din zona Vișeu de Sus: Liceul Teoretic „Bogdan Vodă”, Centrul Școlar de Educație Incluzivă, Grădinița cu Program Prelungit, Liceul Tehnologic, Școala Profesională, Școala Gimnazială Nr. 7, Școala Gimnazială și Grădinița cu Program Normal Vișeu de Jos.

Această vizită de monitorizare a prilejuit identificarea, la fața locului, a modului în care s-au pregătit unitățile de învățământ pentru reînceperea cursurilor, cum este organizată activitatea educațională, cum sunt respectate regulile de prevenire și combatere a îmbolnăvirii cu SARSCoV-2. Toate unitățile de învățământ din zona Vișeu de Sus aplică scenariul 1 (verde) pentru săptămâna în curs.

În cadrul discuțiilor cu directorii școlilor vizitate, cu personalul didactic, didactic auxiliar și nedidactic, Anca Costi Hendea inspector școlar general a solicitat informații cu privire la modul de organizare a cursurilor, astfel încât să se evite aglomerarea spațiilor școlare și a dorit să cunoască problemele cu care se confruntă colectivele acestor școli. Participarea doamnei prof. Alina Mihaela Trifoi, directorul Casei Corpului Didactic Maramureș, la vizita de monitorizare, a condus și la identificarea nevoilor de formare profesională a cadrelor didactice din unitățile de învățământ din zona monitorizată.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.