VIZITĂ DE LUCRU: Proiectul Legii Turismului va fi dezbătut în Baia Mare, în prezența ministrului Mircea Dobre

VIZITĂ DE LUCRU: Proiectul Legii Turismului va fi dezbătut în Baia Mare, în prezența ministrului Mircea Dobre

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, se află, în aceste zile, în județul Maramureș. Demnitarul de la Turism va participa mâine, la Palatul Adminsitrativ, la o ședință de lucru pe proiectul de lege a turismului. 

Proiectul de Lege a Turismului va fi dezbătut mâine, la Palatul Administrativ, în sala ”Maramureș”, de la ora 11:00, în prezența Ministrului Turismului, Mircea Titus Dobre, și a Secretarului de Stat Vicențiu Știr, de la Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social. La întâlnire vor fi prezenți reprezentanți ai administrației publice județene și locale, mediului de afaceri, agențiilor de turism, ai stațiunilor locale de interes local și național și ai organizațiilor neguvernamentale care își desfășoară activitatea în domeniul turismului. Ședința va fi condusă de Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre. La dezbaterea publică au confirmat participarea reprezentanți ai autorităților publice locale, dar și ai stațiunilor de interes local și național din județele Cluj, Bihor, Bistrița Năsăud, Satu Mare și Sălaj.
Pentru buna desfășurare a consultării publice, proiectul actului normativ poate fi consultat la adresa: http://turism.gov.ro/web/wp-content/uploads/2017/08/PROIECT-LEGEA-TURISMULUI.pdf  

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.