VITAL: Turbiditate ridicată – Cartierul Băița din Tăuții Măgherăuș rămâne fără apă

Din cauza activităților de exploatare a masei lemnoase, care se desfășoară  în amonte de Stația de tratare a apei brute, pe Valea Limpedea, calitatea apei brute din sursa ce alimentează cartierul Băița, oraș Tăuții Măgherăuș, a fost semnificativ afectată, fiind înregistrate depășiri ale parametrilor care nu permit tratarea apei conform normelor sanitare.

Prin urmare societatea VITAL S.A. a fost nevoită să sisteze furnizarea apei către consumatorii din cartierul Băița. De fiecare dată când frontul de captare este colmatat se văd nevoiți să oprească Stația de Tratare și să efectueze lucrări de spălare a bazinelor de decantare, a filtrelor și a bazinului de stocare.

VITAL S.A. aduce la cunoștința consumatorilor că a mobilizat toate resursele materiale și umane și fac tot ce le stă în putință să limiteze intervalul de timp, în care apa distribuită nu se va încadra în parametri, la indicatorii turbiditate și culoare.

S.C. VITAL S.A. își cere scuze consumatorilor afectați de această măsură apărută independent de voința noastră, iar furnizarea apei va fi reluată imediat ce turbiditatea la sursă va scădea la un nivel ce va permite tratarea apei.

Relații suplimentare pot fi obținute la dispeceratul societății, tel. 0262/215150, 1, 2 și 0362/401052, 3, 0372/752661.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.