Vital taie APA

Vital taie APA

Din cauza răuplatnicilor care nu au mai trecut demult pe la caseria Agenţiei Vital din Sighetu Marmaţiei, cu toate că agenţia a acordat un ultimatum,  cei de la Vital au fost nevoiţi să sisteze furnizarea serviciilor de apa către unii consumatori, chiar dacă de acesta măsură au fost afectaţi şi cei care erau la zi cu facturile.  

Radu Micle, Director Comunicare în cadrul Agenţiei Vital S.A. Baia Mare ne-a declarat că au luat măsuri de constrângere, fiind nevoiţi să apeleze la astfel de măsuri împotrivă rauplatnicilor sigheteni. În cursul acţiunilor de ieri Agenţia Vital a sistat furnizarea serviciilor de apa la  Asociaţia nr 8 blocurile din cartierul Independenţei nr. 1, 2, 3, 4, 5, 7, 9 şi la Asociaţia 5 cea care grupează blocurile din Cuza Vodă nr. 1, 3, 4, 5, 6 . Datoriile acumulate la aceste Asociaţii sunt foarte mari, aproximativ 40 000 de lei la fiecare asociaţie 

Cu toate că administratorii acestor Asociaţii au promis acum 2 luni că vor face tot posibilul să accelereze ritmul de plată al datoriilor, valoarea creanţelor s-a mărit considerabil, a declarat Radu Micle. Întrebat dacă vor luă măsuri suplimentare pentru cei care au rămas fără apa, dar sunt la zi cu achitarea facturilor, Radu Micle a explicat.: "€œDacă am ţine cont exact de rigorile legii am putea să avem pretenţia să încasăm facturile în limitele prevăzute de contract , respectiv la 45 de zile, să fie cea mai veche factură neachitată, dar nu suntem atât de rigizi, dacă vom vedea că există un ritm al plăţilor acceptabil ,  noi vom fi dispuşi să purtăm un dialog concret.” 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.