Vital | Întrerupere furnizare de apă potabilă, marți, 25 iulie în Baia Mare și Baia Sprie

Societatea Vital informează că din cauza lipsei de energie la stația de pompare apă potabilă, marți, 25 iulie utilizatorii din Baia Mare, de pe bulevardul Traian nr 26 , rămân fără apă potabilă între orele 12:00-15:00.

Din cauza unor lucrări de reparații, utilizatorii Din Baia Mare de pe strada Depozitelor nr. 2, str. Motorului, rămân fără apă potabilă până la ora 14:00.

Din cauza lipsei de energie la stația de pompare apă potabilă, utilizatorii din Baia Mare, de pe bulevardul Regele Mihai I nr. 28, 34, 36, 38, rămân fără apă potabilă până la ora 12:00.

Din cauza unei conducte sparte, utilizatorii din Baia Mare, de pe strada Macului, rămân fără apă potabilă până la ora 14:00.

Din cauza unei conducte sparte, utilizatorii din Baia Sprie, de pe strada Măslinului, str. Liliacului, str. Râului, str. Castanilor, str. Morii, str. Margaretei, str. Alunului, vor rămâne fără apă potabilă până la ora 14:00.

Întreruperea furnizării apei potabile în zonă este consecința unor lucrări de modernizare și reabilitare la rețeaua de distribuție a apei potabile. Chiar dacă aceste lucrări creează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare – arată reprezentanții societății Vital.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.