Vital | Întrerupere furnizare apă potabilă joi, 25 noiembrie, în Baia Mare

Societatea Vital informează că din cauza devierii branșamentului joi, 25 noiembrie, utilizatorii din Baia Mare de pe strada strada Progresului rămân fără apă la robinete până la ora 14:00.

Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor lucrări de modernizare și reabilitare la rețeaua de distribuție a apei potabile. Chiar dacă aceste lucrări creează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare.

Din cauza unor conducte sparte joi, 25 noiembrie, utilizatorii din Baia Mare de pe strada strada Vălinilor rămân fără apă la robinete până la ora 14:00, iar utilizatorii de pe strada Cireșilor rămân fără apă la robinete până la ora 13:00.

Întreruperea furnizării apei potabile pe străzile amintite mai sus este consecința unor avarii. S.C. Vital își cere scuze pentru aceste incidente – independente de voința lor.

Echipele de intervenție sunt la fața locului, pentru remedierea situației și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.