Chestionar adresat cetățenilor și companiilor din Baia Mare

Consiliul Județean Maramureș implementează în prezent proiectul MOBI – Modern Border Infrastructure – Successful Carpathian Region – Infrastructură de graniță modernă pentru o regiune Carpatică de succes”, în cadrul căruia se va elabora Planul de Mobilitate Durabilă al județului Maramureș.

Cu acest prilej ne adresăm companiilor din județul Maramureș cu numeroși angajați dintre care o mare parte și navetiști pentru a ne sprijini în completarea chestionarului de cât mai multe persoane, astfel încât să poată fi adunate informații relevante care să conducă la elaborarea unui plan de mobilitate corespunzător fundamentat, realist și implementabil, ce va contribui la o dezvoltare mai sustenabilă a județului și o mobilitate îmbunătățită a persoanelor și mărfurilor.

Chestionar care poate fi completat pe link-ul: https://bit.ly/PMDMaramureș sau folosind codul QR alăturat

Chestionarul este activ până la data de 12 decembrie 2021.

qr mobi

Implementarea proiectului MOBI are printre activitățile principale elaborarea Planului de Mobilitate Durabilă (PMD) pentru județul Maramureș pentru orizontul de timp 2020-2030. PMD al județului Maramureș reprezintă un plan strategic conceput pentru a satisface nevoile de mobilitate ale persoanelor și întreprinderilor din județ, pentru o mai bună calitate a vieții. Întocmirea planului mobilitate aferent Maramureșului se bazează pe un proces complex de analiză a situației actuale a mobilității persoanelor din județul nostru, ce include un amplu proces de consultare a cetățenilor și a altor actori județeni cu privire la oportunitățile și provocările existente.

Informaţii suplimentare:

Mihaela Lițe – manager proiect
mihaela.lite@maramures.ro  sau

Gheorghe Paul Szaniszlo – expert comunicare proiect MOBI
paul.szaniszlo@maramures.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.