Vital: Împreună putem salva vieți

Nevoia rezervelor de sânge din spitalele este în continuă creștere, Vital S.A în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș a desfășurat o noua ediție a campaniei de donare de sânge ”Împreună putem salva vieți”. 

Ca și edițiile precedente ce s-au încheiat cu succes, campania de donare benevola de sânge a avut ca scop în primul rând creșterea numărul rezervelor de produse sanguine în spitalele, dar și încurajarea donatorilor fideli din cadrul societății prin sensibilizarea acestora în privința actului umanitar depus prin care pot salva viețile semenilor ce necesita transfuzii de sânge.

A doua campanie de donare de sânge din acest an a avut loc pe 21 septembrie 2023, în sala mare de ședință   a societății Vital. Peste 30 de angajați din cadrul societății au participat la campanie, donând o parte din lichidul VITAL pentru cei aflați în nevoie.

1 DONARE         0,43 LITRI DONAȚI      ~ 3 VIEȚI SALVATE

Acțiunile de responsabilitate socială au găsit mereu o largă deschidere din partea conducerii societății VITAL S.A., ele fiind puse în practică de reprezentantele departamentului Relații Publice.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.