4 candidați au fost admiși cu nota 10 la examenul de admitere pentru Asistență medicală generală extensia Baia Mare UMF ”Iuliu Hațieganu”

Pentru programul de studiu ”Asistență medicală generală”, organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” – centrul de pregătire din Baia Mare au fost 60 de locuri, 30 de locuri fără taxă și 30 de locuri cu taxă. 

Pentru primul examen de admitere au fost înscriși 3 candidați pe un loc, 4 candidați au fost admiși cu nota 10, nota cea mai mică la buget a fost 8,73, iar la taxă 7,90.

Pregătirea studenților în cadrul noii extensii universitare din Baia Mare va fi asigurată de cadrele didactice ale Facultății de Medicină, precum și de cadre universitare asociate, profesioniști ai Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare.

Numărul mare al celor care s-au înscris la examenul pentru asistenți medicali generali confirmă că proiectul derulat de Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj și Consiliul Județean Maramureș, este unul de succes, care va contribui la creșterea calității actului medical.

Vreau să îi felicit pe cei 60 de admiși la acest examen și să îi asigur că pe perioada studiilor Spitalul Județean de Urgență Baia Mare va fi un partener de nădejde pentru ei.
Pe toți cei admiși îi invităm să își depună dosarele necesare începerii studiilor la sediul din Bulevardul Regele Mihai I 25A etaj 4.” – a declarat George Alexandru Oros, managerul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.