VITAL: Atenție la consumul de apă din rețeaua publică!

VITAL S.A. – Agenția Șomcuta Mare face un apel către utilizatori să acorde mai multă atenție la modul în care folosesc apa potabilă, pentru a nu crea întreruperi în sistemul de alimentare. Rețeaua de distribuție a fost dimensionată pentru a face față doar consumului casnic, însă conform informațiilor din zona indicată, cea mai mare problemă o constituie acum folosirea apei pentru irigarea grădinilor.

Consumul foarte ridicat de apă potabilă, specific acestei perioade, pe raza orașului Șomcuta Mare cu localitățile aparținătoare Buciumi, Vălenii Șomcutei și Finteușul Mare pot genera situația de a nu se putea asigura furnizarea continuă a serviciului de alimentare cu apă potabilă.

Vital recomandă utilizatorilor să folosească raţional apa potabilă, numai în scopurile prevăzute în contractul de furnizare a serviciului de alimentare cu apă, respectiv consum menajer pentru satisfacerea nevoilor gospodăreşti, şi să evite folosirea acesteia în alte scopuri, cum ar fi: activităţi de agrement, activităţi agricole, irigatul grădinilor, spălatul teraselor, curţilor, pavajelor.

Folosirea rațională a resurselor de apă este o responsabilitate comună, atât a furnizorului, cât și a consumatorilor. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, dispeceratul S.C. VITAL S.A. vă stă la dispoziție la numerele de telefon. 0262/215150, 1, 2 și 0362/401052, 3, 0372752661.

Vital vă mulțumește pentru înțelegere și vă sfătuiește să folosiți apa în mod responsabil!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.