VISIT ORADEA: Tururi ghidate gratuite în perioada iunie – septembrie

Începând cu data de 28 iunie, Visit Oradea reia campania de tururi ghidate și oferă, în fiecare weekend, tururi ghidate gratuite tuturor turiștilor și orădenilor interesați să exploreze orașul Oradea și atracțiile turistice ale acestuia, alături de ghizi de turism acreditați.

Proiectul, inițiat în 2022 și continuat în vara anului 2023, a avut un real succes, adunând 1.676 de participanți, turiști și orădeni, dornici să descopere istoria și arhitectura orașului Oradea.

Și anul acesta, tururile ghidate se vor realiza în limba română și durează aproximativ 2.5 – 3 ore, având ca punct de plecare Piața Unirii, o locație emblematică a orașului. La cerere pot fi organizate și tururi în limba engleză sau maghiară.

Orarul tururilor ghidate gratuite 28 iunie 2024 – 15 septembrie 2024:

  • Vineri, ora 18.00, punct de întâlnire și plecare Piața Unirii
  • Sâmbătă, ora 10.00, punct de întâlnire și plecare Piața Unirii
  • Duminică, ora 10.00, punct de întâlnire și plecare Piața Unirii

Tururile vor include următoarele obiective: Piața Unirii, strada Vasile Alecsandri, Palatul Vulturul Negru, Sinagoga Sion (exterior), Piața Ferdinand cu Teatrul de Stat, Casa Poynar, Casele Adorjan, Hotel Pannonia, Casa Darvas-La Roche (exterior), Parcul Traian cu Palatul de Justiție, Clădirea Baroului, Clădirea BNR; palatele iconice de pe strada Republicii – Apollo, Moszkovits Miksa, Stern și Catedrala Romano-Catolică (opțional).

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.