VIDEO | TV Sighet a pregătit un program special de 1 Decembrie

TV Sighet a pregătit un program special de 1 Decembrie. Din grilă nu vor lipsi momentele de folclor cu participarea unor îndrăgiți interpreți de muzică populară din Maramureș. O ediție specială a emisiunii Zestrea Maramureșului îi va avea în centrul atenției pe tinerii de la Colegiul Național Pedagogic ”Regele Ferdinand”, antrenați într-un concurs de interpretare voală, iar emisiunea ”Manifest”va prezenta momentul  dezvelirii grupului statuar al celor patru delegați cu Credențional din comuna Giulești, participanți la Marea Adunare Națională de la Alba Iulia din 1 Decembrie 1918.

TV Sighet va sărbători Ziua Națională a României printr-o ediție specială a emisiunii ”La casa cu voie”. Realizatorul emisiunii Adi Sabadîș îi va avea ca invitați în studio pe Ileana Matus și Grupul Moroșanca. Din dragoste pentru Țara și Neamul Românesc, tânărul interpret Adi Sabadîș va lansa în cadrul acestei emisiuni cea mai nouă piesă a lui ”Românie Românie”, dedicată tuturor romanilor atât din țara cât și de peste hotare .

Dana Berci a realizat o ediție specială a emisiunii ”Manifest”, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, un material filmat în localitatea Berbești  Centrul de cercetări istorico-teologice, Primăria și Consiliul Local al comunei Giulești, în parteneriat cu Academia Română, Asociația Bogdan-Dragoș a Urmașilor Nobilimii Maramureșene și Consiliul Județean a organizat în Berbești, un eveniment cu o mare importanță istorică pentru comuna Giulești. În cadrul acestui eveniment va avea loc dezvelirea grupului statuar al celor patru delegați cu Credențional de pe raza comunei Giulești, participanți la Marea Adunare Națională de la Alba Iulia din 1 Decembrie 1918.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.