VIDEO | Sighetenii care locuiesc în blocul Dallas se plâng că la intrarea în una din scările imobilului se formează un depozit de gunoaie

Sighetenii care locuiesc în blocul Dallas se plâng că la intrarea în una din scările imobilului se formează un depozit de gunoaie. Această problemă ar fi apărut în urmă cu câteva zile după ce la parterul blocului s-a deschis un supermarket.

La sfârșitul săptămânii trecute la intrarea în scara blocului Dallas s-au depozitat mai mulți saci, pungi și cutii cu gunoaie. Întrucât deșeurile nu au fost duse la tomberoane, câinii comunitari le-au împrăștiat, oferindu-le celor care locuiesc în zonă o imagine dezolantă.

Oamenii spun că depozitarea gunoaielor acolo este deranjantă mai ales că nu este un spațiu amenajat și la doar câțiva metri distanță sunt tomberoane unde ar putea fi puse deșeurile. Sighetenii care locuiesc în blocul Dallas cer rezolvarea acestei probleme cât mai repede ca să nu fie nevoiți să treacă printre gunoaie de fiecare dată când intră sau ies din scara blocului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.