Video | Rezultate de excepție din primele luni ale anului pentru Clubul Sportiv Dragonul Baia Mare

Pentru Dan Goron, antrenor emerit 6 Dan Taekwon-Do ITF la Clubul Sportiv Dragonul Baia Mare, anul 2023 a început cu un stagiu de pregătire pentru antrenori și instructori la Hațeg.

La începutul lunii martie a avut loc Stagiul Național pentru Seniori și Juniori Taekwon-Do ITF unde au participat peste 370 de persoane.
La scurt timp a avut loc Campionatul Național de Taekwon-Do la Vaslui, o competiție de mare anvergură cu peste 300 de participanți.
În urma acestor competiții s-a format lotul național de Taekwon-Do în componența căruia sunt și patru băimăreni de la Dragonul Baia Mare: Zetea Cosmin, Ștețco Rareș, Peter Erik și Ivaszuk Dora, sportivi care au rezultate deosebite în spate.
După competiția pentru cei mari s-a organizat la Hațeg Cupa Retezat pentru copii sub 14 ani. Clubul Sportiv Dragonul Baia Mare a participat cu 32 de copii și s-a întors cu 29 de medalii.

În perioada aceasta are loc la Baia Mare pregătirea lotului național de Taekwon-Do atât pentru seniori, cât și juniori, zeci de sportivi din țară se antrenează și sunt cazați la Drurelax.

După Sărbătorile Pascale sportivii băimăreni vor participa la Cluj la Campionatul European de Taekwon-Do.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.