VIDEO: Pro dialog social – proiect finanțat din fonduri europene

Federația Națională a Sindicatelor din Administrație împreună cu Sindicatul din Administrație Maramureș are în derulare și implementare proiectul finanțat din fonduri europene cu titlul și tema ”Pro Dialog Social”.

Este un proiect pe care l-am dorit, și dorim să-l implementăm deoarece situația generală în România raportată la dialog social este destul de precară. Există la nivel declarativ această procedură, însă dialogul social în România are mari sincope”, a declarat Bogdan Șchiop, președintele Federației naționale a Sindicatelor din Administrație.

Prin acest proiect FNSA, dorește să întărească capacitatea organizațiilor sindicale de a participa activ la dialogul social, să conștientizeze partenerilor sociali, guvernanții de importanța acestui proiect.

Va fi un beneficiu pentru toți membri de sindicat, creșterea capacității organizației, creșterea și specializarea unor membri de-ai noștri care se află în conducerea sindicatului, astfel încât să promoveze dialogul social, să fie mult mai buni în ceea ce fac, cu siguranță va aduce un plus, atât organizațiilor, cât și și mai multe beneficii”, a spus Nicolae Mureșan, președintele Sindicatului din Administrație Maramureș.

În cadrul proiectului va fi implementat și aplicația foarte utilă membrilor de sindicat interactivă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.