Video | Percheziții în Moisei și Borșa

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au confiscat, în urma unor percheziții domiciliare, peste 15.000 de pachete cu ţigări, în valoare de 175.800 lei, precum și suma de 18.130 de euro. Un maramureșean este cercetat pentru contrabandă, în continuare fiind desfășurate cercetări sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus.

În urma extinderii cercetărilor într-un dosar de contrabandă din anul 2022, ieri, în baza unor mandate emise de către Judecătoria Vișeu de Sus, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus impreună cu lucrători de la Serviciul Teritorial a Poliției de Frontieră Maramureș au făcut cinci percheziții domiciliare în Moisei și Borșa.

Polițiștii de frontieră au descoperit și ridicat în vederea confiscării de la două locații cantitatea de 30 de colete cu țigări cu timbru ,,For Duty-Free only”, precum și suma de 18.130 euro.

Cea mai mare cantitate de țigări a fost descoperită în casa unui maramureșean, în spatele unui perete fals din rigips, restul țigărilor fiind ascunse în butoaie din lemn și plastic, în magazia cu lemne și în podul cu fân.

Tot în acest dosar și tot de la domiciliul maramureșeanului, au fost depistate și ridicate, anul trecut, în vederea confiscării un autoturism și 2.960 de pachete cu țigări.

În continuare se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.