VIDEO | Liceul cu Program Sportiv din Baia Mare, s-a clasat pe podium la cea de-a XX-a ediția Cupei ” Irina Deleanu”

La cea de-a XX-a ediția Cupei ” Irina Deleanu” , Maria Alexandra Chişcasa de la Liceul cu Program Sportiv din Baia Mare, s-a clasat pe podium, fiind ocupanta locului III.

Liceul cu Program Sportiv din Baia Mare a fost prezent la Cupa ”Irina Deleanu”, la ediția aniversară.

Am reușit să ajungem la cea de-a 20-a ediție a Cupei ”Irina Deleanu”, un concurs foarte frumos, un concurs internațional care face parte din calendarul Federațiai Internaționale de Gimnastică. Trebuie să spunem că nu am lipsit de la nicio ediție din cele 20 de până acum, unde am participat fie cu sportive în concurs unde am fost în comisia de organizare și de acreditare a sportivelor participante sau chiar cu exerciții demonstrative. În acest an, la această competiția au participat 38 de țări, cam 400 de sportive, care au fost împărțite pe mai multe categorii de vârstă, în funcție de acreditare sau de apartenența la un lot național”, spune Ileana Iakob profesor și șef la catedra de gimnastică din cadrul Liceului cu Program Sportiv din Baia Mare.

De la secția de gimnastică a Liceului cu Program Sportiv din Baia Mare a participat o singură sportivă. Maria Alexandra Chișcasa a obținut locul 4 la exercițiul cu măciuci, locul 3 individual compus şi locul 2 la minge, sportiva fiind însoțită de profesor Ileana Iakob şi arbitru Amalia Mali.

”Noi am participat doar cu Maria Chișcasa la juniori, născută în 2006. Am avut mari emoții din cazua că nu am mai participat demult la un conurs. Maria a luat medalie de argint la minge și locul IV la exercițiul la măciuci. Maria s-a clasat pe cea de-a treia treaptă a podiumului”, spune Ileana Iakob, profesor și șef la catedra de gimnastică.   

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.