Video | Împușcături la graniță. Țigări s-au găsit, contrabandiști nu

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au confiscat 6.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 70.500 lei.

În 4 august, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Valea Vișeului au observat, pe direcţia localităţii Crasna Vișeului, trei bărbați care se deplasau de la frontiera de stat spre interiorul ţării, transportând în spate colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea acestora, efectuând somațiile prin voce, moment în care contrabandiștii au abandonat coletele şi au fugit, dispersându-se în direcții diferite.

Polițiștii de frontieră au tras șase focuri de armă în plan vertical, însă nici de această dată cei în cauză nu s-au oprit.

La faţa locului au fost descoperite 7 colete cu 3.460 de pachete cu țigări cu timbru duty-free.

O acțiune similară s-a derulat în 5 august, când polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Sarasău au descoperit, în apropierea frontierei cu Ucraina, mai multe colete cu țigări. Acestea au fost duse la sediul sectorului, iar în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 2.499 de pachete cu țigări în valoare de aproximativ 30.000 lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.