VIDEO: Caravana Reciclării Creative a sosit în Maramureș

Caravana Reciclării Creative, aflată la cea de a a doua ediție proiect elaborat de Asociația PlaYouth în parteneriat cu OSCAR Downstream a ajuns duminică, 25 februarie, la al șaselea popas, în Baia Mare, la Colegiul de Artă. În acest proiect sunt înscrise 25 de unități școlare din județ.

Conștientizăm importanța reciclării și avem dorința de a ajunge informații cât mai prețioase în rândul unităților de învățământ din județul Maramureș”, a declarat Mihai Mureșan, inspector pentru activități extrașcolare de la ISJ Maramureș.

Fiecare echipă formată din cinci profesori, alături de grupe de elevi vor realiza în unitățile lor școlare 5 zone de reciclare și recreere: colectare selectivă, lectură, păsări fericite, zona verde și reciclare creativă.

Echipa câștigătoare din județ va participa la o tabără, echipa de pe locul doi primește o imprimantă, locul trei vor avea premii în rechizite, iar cei care obțin mențiune, profesorii echipei vor participa la conferințe și workshopuri organizate de Asociația PlaYouth.

Caravana Reciclării Creative este un proiect despre bucuria de a crea, despre responsabilitatea față de consumul excesiv și nu în ultimul rând, este un proiect despre comunitate, pentru comunitate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.