Video | Baia Mare a găzduit o nouă acțiune Plan Talent

După ce în 2020 a fost suspendat din cauza pandemiei, Plan Talent, programul inițiat de Federația Română de Handbal în 2017 cu scopul de a forma loturile naționale de cadeți (născuți 2006 și 2007) și juniori (născuți 2004 și 2005), a fost reluat în această toamnă.

S-au organizat  acțiuni la București (10 octombrie), Suceava (17 octombrie), Timișoara (24 octombrie), după care sâmbătă, pe 30 octombrie, a venit rândul sălii de sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri” din Baia Mare să găzduiască o nouă etapă a acestui program. Ultima acțiune din această toamnă a fost duminică, la Sighișoara.

La acțiunea de la Baia Mare au participat 92 de sportivi, dintre care Academia de Handbal Minaur a participat cu 29 de sportivi, care au fost atent supravegheați de către trei antrenori ai clubului. Au fost convocați opt sportivi născuți 2004-2005, Andrei Horotan, Alexandru Borcuti, Lucas Sabou, Andreas Hauler, Andrei Paul, Vlad Pop, Ioan Buciuman și Tiberiu Cioclu. Din staff-ul tehnic pentru această acțiune a facut parte și antrenorul Academiei de Handbal Minaur, Claudiu Clonovszki, care de altfel face parte și din staff-ul echipei naționale pentru această grupă de vârstă. Cei mai mulți sportivi au fost convocați la grupa de vârstă 2006-2007, în număr de 21: Cristian Sîncu, Tudor Balint, Andrei Palfi, Armando Kiss, Rareș Horotan, Norbert Meleg, Adrian Breban, Sebastian Barbul, Patrik Jesek, David Moldovan, Dragoș Mureșan, Alexandru Măgurean, David Revak, Patrik Szekely, Mario Graur, Andrei Stan, Luca Istovan, Alessandro Uta, Matei Crăciun și Mircea Mihuț. La această grupă au participat și antrenorii Academiei Minaur, Florin Mironescu și Antonela Sabou Hruban. Urmăriți în materialul video de mai jos un reportaj realizat în cadrul acțiunii Plan Talent.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.