Video | Asociația Esperando a găsit o sursă de autofinanțare prin servicii de calitate către populație și implicare comunitară

S-a găsit o metodă pentru finanțarea Asociației Esperando prin înființarea unei societăți comerciale adiacente Infinity Health. Misiunea Asociației Esperando sunt persoanele cu dizabilități.

Prin Infinity Health, persoanele care au o problemă de reabilitare, de recuperare medicală vin și fac pe o perioadă determinată la Infinity Health, prin încasările pe care această firmă le face, se pot plăti salariile specialiștilor, care la rândul lor, pot presteze serviciile pentru persoanele cu dizabilități, care au nevoie de un timp îndelungat pentru o recuperare.

Desigur, băimărenii pot să aleagă să-și facă serviciile de recuperare la orice clinică, însă Infinity Health înseamnă o implicare comunitară pentru a ajuta pe cei care suferă de dizabilități. Există posibilitatea de a face kinetoterapie, laser terapie, și chiar de infiltrații cu acid aleuronic la prescripția doamnei doctor. Consultațiile se fac pe bază de programare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.