Video | A rămas și fără mașină și fără țigări, iar acum e cercetat pentru contrabandă

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au depistat, în weekend, pe raza localității Mara, un bărbat conducând un autoturism în care se aflau 4.000 pachete de țigări, de proveniență duty free, marfă ce a fost confiscată. Totodată autoturismul a fost indisponibilizat.

În 17 iunie, polițiștii de frontieră maramureșeni au oprit în trafic pentru control un autoturism marca Audi, înmatriculat în România. La volan se afla un maramureșean de 49 de ani. Polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să deschidă portbagajul, moment în care acesta a devenit agitat și le-a spus polițiștilor de frontieră că sistemul de deschidere nu funcționează. S-a luat măsura conducerii persoanei și a autovehiculului la sediul instituției, în vederea efectuării unui control amănunțit. Acolo, șoferul a deschis portbagajul folosind un buton improvizat care se afla în partea stângă a banchetei din spate, sub un element din piele. În urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 4.000 pachete de țigări de proveniență duty free, în valoare de 46.800 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost confiscată, iar autoturismul în valoare de 40.000 lei a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră, în vederea continuării verificărilor. În cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.