VIDEO | Victorie cu SCM Craiova și locul al doilea este tot mai aproape

Joi a început la Sf. Gheorghe penultimul turneu de sala din ediția 2020-2021 din Liga Florilor MOL. CS Minaur a întâlnit în Sepsi Arena pe SCM Craiova, echipa pregătită de fostul principal al naționalei, Bogdan Burcea. Craiova nu are deloc un sezon grozav, însă joacă pentru a evita locurile care duc în barajul pentru ramânerea în prima ligă.

Pentru a evita orice surpriză, fetele de la Minaur au început partida în forță și se poate spune că au avut o primă repriză extraordinară, încheiată cu 11 goluri avans. Craiova n-a reușit să înscrie decât șase goluri în prima parte, în timp ce Minaur a punctat de 17 ori, Kovacevic fiind din nou principala marcatoare a echipei băimărene.

După reluare sportivele de la Minaur au ținut distanță de peste 10 goluri o bună bucată de vreme, au intervenit apoi și schimbările în echipă și Craiova s-a apropiat la cinci goluri: 23-18 (48). N-a fost însă nicio amenințare reală, fetele dela Minaur și-au văzut de joc și au obținut cele trei puncte pe care și le-au propus. Duminică, Minaur va întâlni pe CS Mioveni (11.15), iar luni va disputa restanță cu Dunărea Brăila. Șansele de a termina pe locul al doilea sunt din ce în ce mai mari și, cel mai important, la mâna echipei băimărene.

sursa: csminaur.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.