VICTORIE: ACS Fotbal Feminin Baia Mare a învins ACS Campionii F.C. Argeș

ACS Fotbal Feminin Baia Mare a obținut o victorie la un scor confortabil împotriva formației ACS Campionii FC Argeș, scor 5-1.

O atmosferă plină de emoție și generozitate a învăluit Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare în momentul în care fiecare jucătoare a fost întâmpinată cu o  floare.  În plus, o surpriză deosebită a fost pregătită pentru echipa ACS Fotbal Feminin Baia Mare: o minge de fotbal specială, semnată de toți jucătorii echipei de fotbal Real Madrid. Gestul inedit a venit din partea avocatușui Florin Andreicut, șeful Baroului Maramureș, care a dorit să transmită un mesaj de susținere și încurajare către echipa locală.

Meciul a avut loc în cadrul etapei 11 din Liga a 2-a a fotbalului feminin.

Andreea Cândea a deschis scorul pentru Baia Mare în minutul 12, marcând dintr-un penalty. Roxana Gîngoe a egalat  pentru Argeș în minutul 22, dar Baia Mare și-a recăpătat avantajul rapid, cu golurile marcate de Georgiana Marița în minutul 26 și Andreea Cândea din nou în minutul 31. Andreea Gulin a adăugat un al patrulea gol pentru Baia Mare în minutul 35, asigurând un avantaj confortabil la pauză.

În partea a doua a jocului, Baia Mare și-a continuat dominarea, cu un gol marcat de Andreea Gulin. Deși ACS Campionii F.C. Argeș a luptat să revină în joc, echipa din Baia Mare a rămas solidă în apărare și a menținut controlul asupra meciului.

Golul 5 a fost marcat de Georgiana Pâtcă în minutul 74.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.