PETRECERE: Verjel în satul Iadăra

Sâmbătă, 9 martie, iedărenii organizează petrecerea de Verjel în satul Iadăra cu scopul de a păstra vie a unui obicei străvechi, păstrat din generație în generație. Muzica şi voia bună va răsuna până dimineața.

”Mărturisesc că îmi doream, demult, să fie organizat un astfel de eveniment în acest sat frumos, sat în care mă duc, de fiecare dată, cu drag și cu bucurie, la bunicii mei, sat cu care mă mândresc și spun de fiecare dată, cu drag, pe unde umblu, că acolo am rădăcinile și acolo mă simt acasă!

Mi-s dragi oamenii simpli și modești din acest sat și îi simt mereu aproape de mine, deoarece sunt printre primii prieteni de pe rețelele de socializare sau întâlniri directe care mă felicită și îmi dau curajul și motivația să devin mai bun și mai bun în activitatea mea artistică.
Se va merge cu coșarca plină cu bunătăți, va fi muzică frumoasă și v-oi cânta și eu două – trei cântece pentru consăteni și invitați!
Vă îndemn să participați în număr cât mai mare, să socializați și să vă distrați, să schimbați, măcar pentru câteva ore, treburile de rutină și grijile, pe ceva frumos!”,- a declarat Ioan Mătieș, primarul comunei Mireșu Mare

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.