Vărul lui Lucian Bute, în comă după ce a fost bătut de zece persoane

Vărul lui Lucian Bute, în comă după ce a fost bătut de zece persoane
 Un tânăr, văr al lui Lucian Bute, a fost bătut duminică dimineaţă, de mai multe persoane, în faţa discotecii din localitatea gălăţeană Pechea, el ajunâgdn la spital în stare foarte gravă, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Galaţi, Nicolae Bacalbaşa.
Tânărul, Gelu Bute, în varstă de 23 de ani, a fost dus la Spitalul Judeţean Galaţi în jurul orei 4.40.
"Tânărul, care fusese agresat, avea o plagă pareto-occipitală, era sub influenţa alcoolului şi era foarte agitat", a afirmat medicul coordonator al SMURD Galaţi, precizând că tânărul a fost internat în Secţia de Neurochirurgie.
La rândul său, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Galaţi, Nicolae Bacalbaşa, a declarat că tânărul a fost lovit cu pumnii şi cu picioarele de zece persoane, iar în prezent este în stare gravă şi urmează fie operat.
"Pacientul este în stare comatoasă. Din câte am înţeles, agresiunea s-a întâmplat spre dimineaţă. Patru tineri, printre care şi vărul lui Lucian Bute, se întorceau de la discotecă. Au fost atacaţi de un grup de alţi zece. Trei dintre dintre cei patru tineri au fugit şi l-au lăsat singur pe vărul boxerului în faţa acestui grup", a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.